Tag på teaterlinje med studietur til europæisk storby og oplev teater

5 måneder siden |  0 comments  |  Personligt

Hvis du går rundt med en skuespiller inde i maven, der bare gerne vil ud, hvorfor så ikke arbejde på det i et helt år? Hvis du kunne tænke dig at arbejde med dit talent, så inviteres du hermed inden for i teaterhuset på Øse Efterskole.

I teaterhuset på Øse Efterskole arbejdes der nemlig seriøst og målrettet med din indre skuespiller. På teaterlinjen vil du møde andre jævnaldrende, som er lige så tosset med teater og skuespil, som du selv er. Du vil også opleve, at lærerene på teaterlinjen hører hjemme på de skrå brædder. De har stor erfaring inden for teaterverdenen og ønsker at inspirere dig til at blive endnu bedre.

Du kan helt selv vælge, hvilken retning inden for teater, du vil gå i. Du kan nemlig kombinere fag på tværs, så linjen kommer til at blive skræddersyet til lige netop dig! Måske har du en manuskriptforfatter gemt inden i dig? Eller en musicalstjerne? Eller måske en danser? Du kan arbejde med alle dine talenter og mange flere på Øse Efterskoles teaterlinje.

Undervisningen tager udgangspunkt i at træne dig i kropsbeherskelse, koncentrations og samarbejdsevne og ikke mindst tryghed og selvtillid på scenen. Undervisningen vil alt sammen føre dig hen mod at blive en bedre skuespiller.

Men ikke nok med det…

Så går studieturen på Øse Efterskole hvert år til en europæisk storby. Her skal teaterlinjen både opleve, men også fremvise teater. Mange europæiske storbyer har nemlig en stor tradition med teater, og skolen ønsker, at du skal finde inspiration i andre teaterkulturer end blot den danske.

Så er du til teater? Og vil du gerne lære mere om verdenen på de skråbrædder både inden- og udenfor Danmark? Så er teaterlinjen på Øse Efterskole garanteret lige noget for dig! Her vil du lære, at hele verden er en scene, og du vil blive udviklet som menneske. Læse mere hos Oese.dk.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Et herreur er en mands svar på smykker

Der er ikke mange mænd der bruger smykker i samme grad som kvinder, men der er noget som de fleste mænd gerne vil bære, og det er et lækkert ur. Som mand har man som regel ikke mange forskellige smykker at vælge imellem, men det man så har må gerne...

Read More...

Find billige armbånd med rabat

Det er stort set altid at finde en rabat når du skal ud og købe en ting og det gælder bestemt også de dyrere ting, som du kan hænge om hals, på ører og om håndleddene. For når det kommer til smykker så kan du finde stribevis af armbånd med rabat, du...

Read More...

Sådan spiller du på NBA

Siden basketball spillet blev opfundet i Canada for mange, mange år tilbage, har sportsgrenen taget verden med storm og er blevet en af de mest populære, underholdende af slagsen. Sportsgrenen følges trofast af flere millioner mennesker kloden over -...

Read More...