Sorte sokker? Det køber man da på nettet

3 år siden |  0 comments  |  Personligt

Der er i de seneste år sket et skred i vores forbrugsmønstre. Vi er gået fra at købe ind i de lokale butikker til at foretage en større og større del af vores indkøb online. Og ingen steder er det så tydeligt som når det kommer til et så undseeligt et hverdagsprodukt som sorte sokker. Sorte sokker, tænker du måske, er det ikke bare sådan noget man går ned i den lokale tøjmand og køber? Og jo, sådan har det været i de sidste mange år, nærmest lige siden den lokale tøjmand åbnede. Men sådan er det ikke længere. I dag ved alle (i hvert fald alle under 35, men flere og flere derover får også øjnene op for det) at sorte sokker er noget man køber på nettet.

Her er nogle gode grunde til hvorfor:

Større udvalg:


Den lokale tøjmand har et relativt begrænset kundegrundlag. Det er dem der bor i nærområdet og dem der kommer forbi på vej til og fra arbejde. Det er ikke så mange mennesker (nogle steder en del flere end andre, det kommer an på hvor den ligger), og det betyder at det altså ikke kan betale sig for ham at have et særligt stort udvalg af de fleste ting. Der er simpelthen ikke nok forskellige kunder til at det vil blive købt.

På den anden side af bordet sidder en butik som Socks4Less som sælger over internettet. De har hele Danmark som kundegruppe, og det betyder at de har mulighed for virkelig at have et bredt udvalg. For selv de mest obskure strømper er der nok der gider købe hvis bare målgruppen er stor nok.

Internethandlen stiger:


Den anden gode grund er at flere og flere mennesker bare vender sig til at købe ting på nettet, og finder ud af hvor nemt det i virkeligheden er. Tal fra FDIH viser hele tiden at handlen på nettet slår nye rekorder. Og i takt med at flere og flere køber ting og får succesoplevelser sker der to ting. Dels fortæller de vender og familie hvor nemt og dejligt det er at købe ting på nettet hvilket får flere til at gøre det, og dels vil de selv se hvad man ellers kan købe online. Og så er sokker jo et oplagt sted at starte.


Det er nemmere:


Og så er det faktisk bare også utrolig meget nemmere at købe sine sokker på nettet end det er at gøre det i en butik. Lad os tage et eksempel med købsprocessen for hhv. en fysisk butik og en netbutik:

Først skal du hen til den fysiske butik. Er du heldig ligger den på vejen til arbejdet, men ellers skal du bruge tid på at komme derhen. Så skal du hen og finde strømperne, og se om de har nogen i din størrelse (der er ikke så stort udvalg så du kan ikke så godt vælge alle mulige seje modeller). Så skal du op i kassen og stå i kø (der er altid min. 2 personer i kø, irriterende nok). Så skal sokkerne i en pose, du skal have dankortet op, betale, og så ud af butikken igen.

Og så den lange vej hjem

På netbutikken er det lidt nemmere. Du åbner din browser, taster adressen ind, og så er du der. Der er mange sokker, så du kan vælge den model du synes er fedest (og det er ret overskueligt, med flotte billeder af dem alle). Så klikker du på læg i kurv, taster navn og adresse ind, og betaler med dankortet. Og et par dage efter ligger dine sokker i postkassen.Med ovenstående i mente er det vist ikke så underligt at sorte sokker er noget man køber på nettet.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Et herreur er en mands svar på smykker

Der er ikke mange mænd der bruger smykker i samme grad som kvinder, men der er noget som de fleste mænd gerne vil bære, og det er et lækkert ur. Som mand har man som regel ikke mange forskellige smykker at vælge imellem, men det man så har må gerne...

Read More...

Find billige armbånd med rabat

Det er stort set altid at finde en rabat når du skal ud og købe en ting og det gælder bestemt også de dyrere ting, som du kan hænge om hals, på ører og om håndleddene. For når det kommer til smykker så kan du finde stribevis af armbånd med rabat, du...

Read More...

Sådan spiller du på NBA

Siden basketball spillet blev opfundet i Canada for mange, mange år tilbage, har sportsgrenen taget verden med storm og er blevet en af de mest populære, underholdende af slagsen. Sportsgrenen følges trofast af flere millioner mennesker kloden over -...

Read More...