Sådan Finder Du En God Hundesitter

2 min at læse

Hunden er menneskets bedste ven, og enhver der har haft en hund ved hvor dejligt det er at have sådan en boende. Hvor meget energi og glæde man får af at gå de lange ture, hvor meget man kan grine når man kaster bold og løber om kap, og hvordan det at sidde foran fjernsynet lige bliver lidt hyggeligere når man har hundens store hovede liggende i sit skød.

Men hunden kan også være besværlig, tidskrævende og noget der virkelig trækker tænder ud. Derfor kan det være en god ide at finde en hundesitter så man kan få lidt ro en gang i mellem, og et lille afbræk. Det kan være en aften hvor man gerne vil ud lidt alene, eller måske en weekend mens man er alene. Mulighederne er mange, men først skal man selvfølgelig finde den helt rigtige hundesitter. Det får du et par godt råd til her:

Spørg rundt omkring

Det bedste er jo hvis man kan finde en hundesitter som man har fået anbefalet. Spørg derfor rundt omkring i dit netværk om ikke der lige er nogen der kender nogen der engang har haft en hundesitter der var rigtig god. Chancen er ikke så stor, men det kan jo være at du er heldig at der lige er en der har en de kan anbefale.

Spørg i lokalområdet

Hvis du har brug for en hundesitter der kan kigge efter hunden nogle timer eller en dags tid, eller måske en der kan gå eftermiddagsturen fordi du kommer sent hjem fra arbejde, så prøv at hør i lokalområdet. Snak med naboerne, og sæt nogle sedler op i de lokale supermarkeder. Måske er der lige en der kender en 15-årig pige der ville synes det var det sjoveste i verden. Eller det kan være at der længere nede af vejen er en familie der egentlig gerne ville have haft hund men ikke kan få det til at passe med arbejdet eller ferierne. Det kan være du er heldig, og den lokale løsning er helt sikkert den bedste så prøv endelig det.

Undersøg på nettet

Rundt omkring på internettet findes der flere sider hvor man kan gå ind og søge på hundesittere og finde dem der er i ens nærområde. Prøv om ikke du kan finde en hjemmeside hvor de har mulighed for at man også kan skrive anmeldelser / kommentarer til de forskellige hundesittere. På den måde kan du se hvilke der har fået nogle gode anmeldelser med på vejen og så kan du snakke med dem og se om de har tid til også at hundesitte for din hund.

Du kan også spørge rundt på nogle af de mange hunde-fora der findes på internettet. Bare opret en bruger og så opret en tråd hvor du spørger ind til folks erfaringer med hundesittere, og også gerne om de har nogle de kan anbefale. Sørg dog lige selv for at have kigget foraet igennem først og se om ikke et indlæg allerede findes, så kan du nemlig bare læse de svar der er kommet der og se hvad folk skriver.

Snak med flere

Den personlige kemi, både mellem dig og sitter og mellem sitter og hund er rigtig vigtig. Derfor er det vigtigt at du snakker med flere og lader flere møde hunden. Så kan du nemlig bedre se hvordan de har det sammen, og bedre få et indtryk af hvem du egentlig har lyst til skal passe din hund. Måske var ham du troede god egentlig ikke så god når du så hvordan den næste var – det finder du kun ud af ved at snakke med flere.

Det var lidt forskellige råd til hvordan du finder en god hundesitter til din lille vovse. Følger du dem skal du nok finde den helt rigtige sitter.