Saxlift løftebordsvogne

1 min at læse

Saxlift tilbyder tre forskellige typer standard løftebordsvogne i et pålideligt og enkelt design, med en løftekapacitet fra 150 kg og op til 1000 kg. Disse løftebordsvogne er gode hjælpemidler til et væld af forskellige opgaver i enhver virksomhed.

Saxlift løftebordsvogne kan fås i en manuel, elektrisk og tilt udgave, som hver især kan opfylde individuelle behov hos kunden, og de fås med både enkelt saks og dobbelt saks.

Den manuelle Saxlift løftebordsvogn er ideelle til en lang række formål, så som til transportering af gods, som arbejdsbord og så videre. Det har en løftehøjde fra 490 mm op til 1000 mm med en enkelt saks, og op til 1618 mm med en dobbelt saks. Det er kendt for at være driftssikkert og har en meget lang levetid. Løft foretages med en fodpumpe og sænkningen med et greb monteret på håndtaget.

Den elektriske Saxlift løftebordsvogn har en løftehøjde på op til 1220 mm med enkelt saks, og 1618 mm med dobbelt saks, og det er meget nemt at betjene og arbejde med. Hævning og sænkning sker med trykknapper, som er monteret på håndtaget, hvilket løfter eller sænker godset til den optimale højde ved hjælp af vedligeholdelsesfrie batterier. Der følger også lade kable og lade display med.

Tilt Saxlift løftebordsvognen benyttes hvis man har gods eller emner, der skal kunne vippes i én bestemt position. Det gør det nemmere at fylde og tømme kasser og emballage, og kan være en stor hjælp til at stable produkter. Ved tryk på fodpedalen vipper top pladen langsomt til sin maksimale position på 45° og kasserne / emnerne holdes på plads af en høj kant for enden af top pladen. Denne løftebordsvogn fås med henholdsvis 200 kg og 400 kg maximal belastning, og en maksimal højde på 900 mm.

Det er også muligt at få løftebordsvogne skræddersyet til den enkelte kundes individuelle behov. For at få mere information om mulighederne, kontakt venligst Saxlift, så vi kan hjælpe jer med at finde den helt rigtige løsning.

Løftebordsvogne giver de bedste arbejdsbetingelser for medarbejderne ved at forhindre gentagende tunge løft, som kan resultere i nedslidning, højere sygefravær og dermed dårligere produktivitet. De giver den optimale arbejdshøjde for den individuelle medarbejder, hvilket kan bidrage til medarbejdertilfredshed og højere produktivitet. Alle borde er udstyret med hjul i polyuretan, hvilket gør dem gode til ujævnt underlag så som for eksempel grus eller spåner, men de er også meget hårdføre samt lydsvage og bløde nok til at skåne gulve af forskelligt materiale. De to forreste hjul er faste, mens de bagerste kan dreje, og de bagerste er desuden udstyret med sikkerhedsbøjler og bremser.

Samtlige løftebordsvogne afprøves, og gennemgår en række strenge test, før de sendes til kunden, og de leveres klar til brug. De er udstyret med CE mærke og overholder EN 1570-1 + A1, 2. version 2014-10-09 kravene.

Vores priser er meget konkurrencedygtige, og da der altid er minimum 1000 borde af høj kvalitet på lager, kan løftebordsvognene være klar til afsendelse indenfor 24 timer.