Sådan investerer du i binære optioner

2 min at læse

Binære optioner er en enkel måde hvorpå du kan handle efter udsving på bestemte markeder. Afkastet kan være stort, men der er også en lang række risicier forbundet med investering i binære optioner. En aktie kan både falde og stige, og det er meget svært at vurdere, hvornår dette vil ske. På nogle måder er investering i binære optioner som at investere i aktier eller som at odsse. Der er derfor en lang række ting man både som ny og garvet investor bør vide, før man begiver sig ud i at investere i binære optioner.

Hvad er binære optioner?

Helt enkelt så går handel med binære optioner ud på at forudsige det pågældende marked inden for helt ned til 15 minutter til flere dage ud i fremtiden. Hvis du f.eks. kender eller finder en aktie, som du tror vil stige inden for en bestemt periode, så kan du købe en binær option, som bliver kaldt en ”call option.” Hvis du derimod tror at aktien vil falde, så kan du købe en ”put option.” Disse optioner bliver nogle steder også kaldt high- og low-optioner. Der er mange former for investering med binære optioner, og mange forskellige strategier. De binære optioner følger typisk ikke helt samme fald og stigninger procentvis, men de er i stedet ganget op, også kaldt gearet, som følge af den store risici forbundet med handlen. Ofte kan afkastet også være foruddefineret, således et fast beløb er. På denne måde opnår du det største afkast. Du kan investere i både indeks, råvarer, valuta og selvfølgelig aktier.

Hvilken strategi skal jeg vælge?

Det er vigtigt, at du sætter dig ind i en bestemt aktie eller et bestemt marked, før du investerer. Dette er en af de største fejl begået af nye investorer og en af de bedste investeringsråd der kan gives. Du skal ligeledes aldrig investere med følelserne – det gør ofte, at man mister sin rationalitet og ikke ser kritisk på sin investering. For at blive en succesful investor er det derfor yderst vigtigt, at man udelukker alle menneskelige følelser, hvor kynisk det end måtte lyde, og derefter skabe en objektiv strategi. Research er vejen frem! Du skal have en konsistent strategi, som du kan fin-tune, således at du lærer løbende igennem din tid som investor med binære optioner. Hvis du således pludselig står i en situation, som du har oplevet før, så kan du agere på samme måde eller anderledes. Du opnår derfor på denne måde en forståelse for, hvordan du tjener og taber penge ved trading med binære optioner.

Vælg en mægler

Der er rigtigt mange mæglere og platforme online, hvor du kan handle med binære optioner. De fleste er gode, men kvaliteten kan variere. Det kommer meget an på, hvilken handelsform du bruger, og hvor mange muligheder du vil have. Oftest er der ligeledes et minimumsindskud, som kan ligge i alt lige fra 500-2000 kroner. Du skal desuden passe på, at du ikke bliver snydt. Handel altid hos en anderkendt og troværdig mægler, da der findes nogle firmaer som blot er ude på at stjæle dine penge.