Royal Copenhagen er et hav af lækre produkter

1 min at læse

Stel Blå Elements

De fleste tænker musselmalet, når de tænker Royal Copenhagen. Og det musselmalede er også indbegrebet af kongeligt porcelæn. Men Royal Copenhagen er mere end blot musselmalet. Der findes mange forskellige Royal Copenhagen produkter, og du kan finde et stort udvalg i mange butikker og på nettet.

Royal Copenhagen har ikke kun skabt en evig klassiker med det musselmalede stel, de har samtidig – ubevidst da stellet blev produceret første gang i 1775 – skabt en base for fortolkning inden for rammen, der er den blå krysantemum på det riflede stel.

Du kan få mange varianter, fra det riflede stel helt som det er uden bemaling til Mega Mussel og Blå Elements. Lige meget hvilken, du foretrækker, er du aldrig i tvivl om, at der er tale om Royal Copenhagen. Designet er altid tro mod sig selv. Der er ingen grund til at ændre på noget, der virker, men der er rigtig god grund til at gøre et design moderne og attraktivt. Og det er de lykkedes med til fulde.

Blå er vanvittigt moderne

Med Stel Blå Elements er Royal Copenhagens stel brudt fra hinanden for at blive sat sammen på en helt ny måde. Der er rifler, der er kanten fra halvblonden, takkerne fra Flora Danica, og der er er det musselmalede. Det hele samlet på et sted. Med en blomst i den ene side og rifler i den anden.

Med Blå Elements er der skabt et nyt og helt unikt udseende i gamle og kendte rammer. Det er som navnet antyder elementer af alt det, der er godt og smukt. Der er fokus på detaljen og samtidig på enkeltheden, om det er en kaffekop, en skål eller en tallerken.

Serien er skabt i 2011 og har med god grund fået stor succes fra starten af. For den er moderne og klassisk på en gang, og det er et pift af det nye, der er tro mod sit ophav. Det er en serie, der rammer alt, hvad Royal Copenhagen er på en gang.

Sammensætningernes holdeplads

Ved at samle elementer fra flere stel, er der med Blå Elements skabt mulighed for et komplet stel eller mulighed for at kombinere Blå Elements med det stel, du allerede har. Det skaber et luftigt udseende sammensat med et af det stel, det selv er skabt af, og kan passes ind, som du har lyst, med det Royal Copenhagen du havde i forvejen.

Eller du kan blande det hele og lade Blå Elements være det samlende punkt. Det kan stå alene, som det er, eller det kan mixes med Musselmalet, Hvid Riflet, Halvblonde og Mega Mussel, og du kan skabe dit helt eget bord bestående af smukke, blandede bolsjer, der alle passer til hinanden.

Du kan også vælge at fade og skåle skal være Blå Elements, der vil give et andet liv, hvis resten af dit stel er fra en af de andre serier, Royal Copenhagen har produceret. Det giver noget kant, men aldrig så meget, at det ikke stadig vil være både smukt, behageligt at se på og stilfuldt.