Professionelle anbefaler skægtrimmere til private

2 min at læse

trimmet fuldskæg

Kim driver til dagligt sin egen barbersalon i hjertet af København, og har om nogen forstand på og kendskab til hvad der gør et godt skæg. Han har set alt i sin tid som barber, og har oplevet så mange forskellige stilarter af skæg, at han nok godt kan kaldes en sand ekspert på området.

Til dagligt barberer Kim private kunder i sin lille og stilfulde salon, som snart har eksisteret i tre år. Kim startede butikken, efter at ideen kom til ham på en helt almindelig tirsdag morgen, hvor han stod foran spejlet. Her tænkte han, at hele barberingsprocessen efterhånden er blevet så ensformig og konform, at nogen måtte bryde tendensen og tilbyde et luksuriøst og afstressende alternativ til den traditionelle barbering. Kims lille forretning er ikke så lille længere, da den på de tre år virksomheden har kørt, er vokset er hastige skridt. Salonen er nu en af de mere besøgte i København, og det har betydet, at han har skulle ansætte folk til at hjælpe.

Hjælp til en næsten professionel barbering

Kim er udmærket klar over, at det langt fra er alle mænd, som har tid eller penge til at svinge forbi butikken, hver eneste gang deres skæg er vokset ud. Derfor forsøger han, som en ekstra service, altid at vejlede og rådgive kunderne til selvhjælp. Det mest udbredte råd, som Kim i sine tre år har langet over disken er ekstrem simpelt at forstå: enhver mand bør eje en god skægtrimmer. Læs mere her, hvis du vil vide hvilken skægtrimmer man skal vælge. Dette er Kims bedste råd, men ud over dette har han afholdt nogle små kurser, hvor han viser vildfarende mænd, hvordan de holder styr på deres skæg, så det både ser smart og moderne ud. Det hele skal foregå på en enkelt måde, ifølge Kim. Det kan virke meget banalt, at lære folk, hvordan man barberer sig, men efterspørgslen er stor på dette, og derfor hjælper han folk med det. Det kan umildbart virke som om, at dette vil kunne skade hans forretning, men Kim sælger selv skægtrimmere, og derudover tager han også en mindre beløb for deltagelse i hans kurser.

Når man spørger Kim, hvorfor lige netop rådet om en skægtrimmer er på toppen af hans liste er svaret klart. En skægtrimmer er, ifølge den erfarne barber, det tætteste du kommer på en professionel barbering hjemme i dit eget badeværelse. Dette skyldes, at skrabere stort set kun er en effektiv løsning, såfremt du ønsker at slippe af med dit skæg fuldstændigt. Hvis du derimod blot vil tynde lidt ud i den prægtige skægvækst, kan det være overordentlig vanskeligt ved brug af en almindelig skraber. Her peger Kim på skægtrimmernes mange funktioner, men særligt de justerbare klippelængder, som let og ubesværligt sikrer, at skægget holdes på den ønskede længde.

Anvender selv skægtrimmer

Man kan ikke komme udenom, at Kim har den fornødne baggrund til udtale sig om skægtrimmere. Ud over hans fungerende erhverv i barbershoppen bruger han også selv en skægtrimmer i et mere privatligt regi. Dette har han gjort i adskillige år, og han er stadig forbavset at mange mænd ikke lader til at kende til det simple værktøj. Kim bruger særligt skægtrimmeren, da den sparer ham meget tid, som skyldes at den er nem at gå til. ”Når du har indstillet den, er det bare at gå i gang” udtaler Kim.

En anden barbershop ejet af Josh, anbefaler også skægtrimmere til mænd, da de er nemme at bruge og billige, sammenlignet med hvad det koster, at gå til en professionel barber. Dog skal det stadig siges, at kvaliteten ved en uddannet barber er højere, men skægtrimmer er altså generelt et godt våben imod uheldige skægstubbe, mener Josh. Derudover fremhæver han også, at enhver kan benytte en skægtrimmer, da den ikke kræver de store færdigheder.

Alt i alt er flere professionelle fagfolk enige om, at skægtrimmeren er det bedste alternativ til en professionel barber.