Mountainbike populært i blandt kvinder

1 min at læse

sort cykel

Mountainbike er en oplagt sportsgren at dyrke i de danske skove, hvor det let bakkede terræn giver muligheder for både begyndere, let øvede og rutinerede ryttere. Der er både mulighed for hyggelige ture men også svære ture som virkelig udfordrer dig. Du kan finde rigtigt mange ruter online og der findes forummer og debatsteder, hvor du kan finde likemindede entusiaster.

Mountain bike var traditionelt betragtet som værende en maskulin sportsgren i kraft af den hurtige fart, mudret terræn og de voldsomme styrt. Men flere og flere kvinder melder sig på banen og prøver kræfter med den fysiske udfoldelse i skoven. Der er tilmed et væld af løb udelukkende for kvinder, hvor kvinder kan prøve deres kræfter af mod ligestillede. Når det er sagt, findes der mange unisex løb, hvor det er muligt at køre alene, som hold eller som deltagende i en stafet. Derfor udvikles markedet for kvindeligt sportsudstyr i takt med den stigende mountainbike popularitet.

Det gode ved at køre mountainbike er at det ikke kræver et væld af avanceret udstyr, når der ikke er så meget udstyr at investere i, kan det godt svare sig at investere i kvalitetsudstyr som en rigtigt god cykel, kvalitetstestet sikkerhedsudstyr og beklædning af den højeste kvalitet, som holder dig varm og tør når du cykler. 

Mangler du inspiration til dit næste køb af udstyr kan foldecykelpris være et godt sted at begynde. Her finder du forbrugertests af mange forskellige produkter, som kan hjælpe dig godt på vej.

Mountainbike shorts til kvinder

Det er vigtigt når man kører mountainbike at finde de helt rigtige shorts. Du skal sidde ned mange timer og det er derfor vigtigt at komforten er helt i top. Inden du kaster dig ud i at købe shorts, skal du overveje hvilke behov du har som rytter. Er det vigtigste at du kan opbevare ting på ruten, at de er svedabsorberende eller måske muligheden for at vedhæfte en vanddunk?

Foldecykler er udviklet specielt til kvinder, dette betyder et helt perfekt fit til de kvindelige former. Materialet er lidt lettere og giver større komfort og større bevægelsesfrihed. Snittet er mere flatterende for kvinder og produktet er udført i et stilrent design. Disse shorts har et afslappet fit og vil glæde dig både i brug og på vej til banen. Poc Trail WO Shorts er produceret i et tovejs strækbart materiale og dette gør dem helt utroligt gode til XC og trail mountainbike. Derudover er produktet udstyret med funktionelle lommer og en velcrojustering i taljen, som sikrer dig et par alsidige mountainbike shorts.

Overstående er et eksempel på et par gode shorts til mountainbike begynderen, som ønsker en veludstyret start på sin nye hobby, men er ligeledes et godt alternativ til den rutinerede rytter, som ønsker et par slidstærke shorts til samlingen. Sørg derfor altid for at tjekke forbrugertests af forskellige shorts inden du gør dit næste køb. Der kan være mange penge at spare ved at købe det rigtige par første gang.