Mountainbike populært i blandt kvinder

sort cykel

1 år siden |  0 comments  |  Penge

Mountainbike er en oplagt sportsgren at dyrke i de danske skove, hvor det let bakkede terræn giver muligheder for både begyndere, let øvede og rutinerede ryttere. Der er både mulighed for hyggelige ture men også svære ture som virkelig udfordrer dig. Du kan finde rigtigt mange ruter online og der findes forummer og debatsteder, hvor du kan finde likemindede entusiaster.

Mountain bike var traditionelt betragtet som værende en maskulin sportsgren i kraft af den hurtige fart, mudret terræn og de voldsomme styrt. Men flere og flere kvinder melder sig på banen og prøver kræfter med den fysiske udfoldelse i skoven. Der er tilmed et væld af løb udelukkende for kvinder, hvor kvinder kan prøve deres kræfter af mod ligestillede. Når det er sagt, findes der mange unisex løb, hvor det er muligt at køre alene, som hold eller som deltagende i en stafet. Derfor udvikles markedet for kvindeligt sportsudstyr i takt med den stigende mountainbike popularitet.

Det gode ved at køre mountainbike er at det ikke kræver et væld af avanceret udstyr, når der ikke er så meget udstyr at investere i, kan det godt svare sig at investere i kvalitetsudstyr som en rigtigt god cykel, kvalitetstestet sikkerhedsudstyr og beklædning af den højeste kvalitet, som holder dig varm og tør når du cykler. 

Mangler du inspiration til dit næste køb af udstyr kan Jyttes Hytte Test være et godt sted at begynde. Her finder du forbrugertests af mange forskellige produkter, som kan hjælpe dig godt på vej.

Mountainbike shorts til kvinder


Det er vigtigt når man kører mountainbike at finde de helt rigtige shorts. Du skal sidde ned mange timer og det er derfor vigtigt at komforten er helt i top. Inden du kaster dig ud i at købe shorts, skal du overveje hvilke behov du har som rytter. Er det vigtigste at du kan opbevare ting på ruten, at de er svedabsorberende eller måske muligheden for at vedhæfte en vanddunk?

Poc Trail Wo MTB Shorts er udviklet specielt til kvinder, dette betyder et helt perfekt fit til de kvindelige former. Materialet er lidt lettere og giver større komfort og større bevægelsesfrihed. Snittet er mere flatterende for kvinder og produktet er udført i et stilrent design. Disse shorts har et afslappet fit og vil glæde dig både i brug og på vej til banen. Poc Trail WO Shorts er produceret i et tovejs strækbart materiale og dette gør dem helt utroligt gode til XC og trail mountainbike. Derudover er produktet udstyret med funktionelle lommer og en velcrojustering i taljen, som sikrer dig et par alsidige mountainbike shorts.

Overstående er et eksempel på et par gode shorts til mountainbike begynderen, som ønsker en veludstyret start på sin nye hobby, men er ligeledes et godt alternativ til den rutinerede rytter, som ønsker et par slidstærke shorts til samlingen. Sørg derfor altid for at tjekke forbrugertests af forskellige shorts inden du gør dit næste køb. Der kan være mange penge at spare ved at købe det rigtige par første gang.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Hvordan vil FCN klare sig efter Marcondes' afgang?

SUPERLIGAEN: Tilbage i juli 2017 offentliggjorte fodboldklubben FC Nordsjælland, at en af holdets store profiler, Emiliano Marcondes, forlader klubben ved årsskiftet til fordel for engelsk fodbold i klubben Brentford. 22-årige Marcondes har spillet f...

Read More...

Et lån – din genvej til det du ønsker dig

Mange menneskers privat økonomi går sådan lidt op og ned. I nogle måneder er der masser af regninger og uforudsete udgifter, mens der i andre er mere luft i budgettet og måske en kærkommen bonus. Netop fordi at privat økonomien kan variere fordelt på...

Read More...

Et ordentligt lånefirma kan give tryghed

Penge er det, der styrer hele samfundet. Det er der ikke noget at gøre ved, det er som det er. Uanset hvor forfærdeligt, man synes, det er, bliver man på et tidspunkt nødt til at bukke under for det, da det ikke er muligt at overleve i samfundet, hvi...

Read More...