LivetSomSenior bliver dansk forhandler af rollatorer fra B+B

1 min at læse

livetsomsenior

Den danske hjælpemiddelbranche har været i kraftig vækst gennem flere år, og med det stigende antal ældre ser væksten ikke ud til at aftage foreløbigt. Et af de produkter der særligt sælges mange af er rollatorer. En af landets specialister indenfor salg af hjælpemidler direkte til det private marked offentliggør nu et samarbejde med tyske B+B, en førende producent af blandt andet rollatorer og kørestole.

LivetSomSenior er en førende dansk virksomhed, som har specialiseret sig i at sælge et bredt udvalg hjælpemidler direkte til private i Danmark. Kunderne er både ældre og handicappede, som enten aktivt fravælger at søge kommunen om bevilling, eller som har fået afslag på bevilling, og derfor vælger selv at bestille og betale for det pågældende produkt. Denne type handel, hvor private forbrugere selv køber produkter som rollatorer og kørestole, er stadig forholdsvist ny, men forventes at vokse markant over de kommende år.

Som et led i denne strategi kan de nu annoncere, at der er indgået en aftale med tyske B+B om forhandling af B+B’s produktsortiment på det danske marked. B+B er allerede en markant spiller i de store europæiske lande som Tyskland og Frankrig, men dette er først gang at deres produkter bliver tilgængelige på det danske marked.

”Vi er yderst beærede over, at en så interessant virksomhed som B+B har valgt at takke ja til et samarbejde med os, hvor vi får til opgave at markedsføre og sælge deres produkter herhjemme. B+B har generelt en yderst interessant produkt-portefølje, og vi har særligt høje forveninger til ”Capero”, som er en letvægtsrollator af højeste kvalitet” udtaler Jeppe Vestergaard, indehaver af LivetSomSenior og fortsætter: ”Danskere er generelt kræsne når det kommer til valg af produkter. Alt for mange har haft dårlig erfaring med discount-kørestole og discount-rollatorer fra byggemarkederne, og vil derfor hellere betale lidt mere, og få et langt bedre produkt” .

Selvom aftalen stadig er ganske ny er den første sending af B+B’s rollatorer allerede ankommet til LivetSomSenior’s lager i Roskilde, og de første Capero-rollatorer er allerede landet hos glade kunder rundt om i landet.

Om LivetSomSenior

LivetSomSenior er stiftet af Jeppe Vestergaard i 2014, og har ved udelukkende at fokusere på det private marked valgt en noget anderledes strategi end de etablerede spillere på markedet. Alle hjælpemidlerne sælges via en særligt udviklet netbutik, og afsendes direkte fra eget lager med dag til dag levering.

Om B+B

Bischoff & Bischoff er en tysk producent af hjælpemidler og velfærdsteknologiske løsninger. Virksomheden blev etableret i 1997, og er særligt kendt for deres brede sortiment indenfor kørestole og rollatorer. De er anerkendte for deres høje kvalitet, og lægger samtidigt særligt vægt på, at alle deres hjælpemidler skal have et elegant og stilrent design. Deres seneste rollator – ”Alevo” – er blandt andet udviklet i samarbejde med Porsche Design Studio.