Kortholder til den moderne mand med mange muligheder

3 min at læse

I den moderne verden har man ikke så mange kontanter på sig, da næsten alt er blevet digitalt. Men hertil hører også en opbevaring af sine kort, da disse for alt i verden altid skal være lige ved hånden men stadig opbevares sikkert. Og hvorfor ikke gøre det med stil?

Hos Mens Life kan du se et udvalg af kanonflotte kortholdere i knaldgod og klassisk kvalitet. I det kæmpe udvalg af kortholdere med det enkle eksklusive design er der noget til enhver moderne mand. Kortholdere og herrepunge kommer her i alle mulige flotte stilrene farver som brun, grå, sort og blå med et minimalistisk mønster, men også i iøjefaldende designs og farver.

Den moderne mands 5 muligheder

Den klassiske tegnebog er nu blevet afløst af den kontantløse kortholder til den modne maskuline mand. Den er nem at have i lommen og bliver bare lækrere at se på med sit slidte sexede look. Men der findes mange muligheder for at finde den helt rigtige kortholder, der afspejler din personlige og stil ned til mindste detalje som et smykke, en tilføjelse til din personlige stil. Og med 5 typer kortholdere og endnu flere fortolkninger heraf, er der masser at vælge imellem.

Vi giver dig nu en gennemgang af de forskellige modeller på markedet. Derefter vil vi komme med anbefalinger til at finde den perfekte kortholder til dig. 

En almindelig kortholder er kendetegnet ved at være tilpasset det moderne minimalistiske look i stål eller læder. I forhold til den traditionelle herrepung er den mindre, selvom der findes flere størrelser. Her er plads til flere kort og enkelte kontanter. 

Den klassiske herrepung er en klassiker der aldrig går af mode. Her er både plads til kontanter, kvitteringer og kort, men man kan også sagtens nøjes med en af delene. Der er et bredt udvalg af materialer, farver og stilarter, så der er rig mulighed for at vælge en model, der komplet matcher ens stil, behov og udstråling. 

Ønsker man at bibeholde det minimalistiske og enkle look men samtidig ønsker god plads, kan en kortholder med pung være en udmærket løsning. Denne blanding mellem en klassisk herrepung og kortholder giver en kombination af de bedste fra begge. Den findes i alverdens stilarter og designs men alle sammen med samme elegante og stilfulde look, så der er noget for enhver smag

Med en pengeclips får man den mest minimalistiske løsning af alle – med en enkelt klips holder man sammen på alle kort og eventuelle sedler. Den fås i flere designvarianter og designs, så det minimalistiske personliggøres. Hermed sender man også et signal om rigdom, da pengesedler naturligvis udstråler rigdom og formåen.

En anden og mere sørgelig konsekvens af den moderne verden er digitalt pengetyveri. De store formuer er ikke længere i kontanter, men derimod bundet op på kreditkort. Og har en tyv først disse oplysninger, har man hverken behov for clips, pung eller kortholder, for så er der slet ikke flere penge tilbage.

Mange tyveri sker i forbindelse med internethandel, hvor tyve har afluret oplysninger digitalt, men digitalt tyveri er blevet en trussel ved at have sine kort på sig. Heldigvis kan man med den rette pung faktisk forhindre dette. Med en RFID-pung, den såkaldte Radio Frequency Identification, får man forbedret beskyttelse mod digitalt tyveri. Kreative scanningsapparater gør det muligt for svindlere at aflæse ens kortoplysninger ved blot at scanne kortet gennem bukserne eller tasken i få sekunder. Dog kan en pung med denne teknologi forhindre dettei, så man ikke skal bekymre sig. Tilmed er det sikkerhed i det fedeste og flotteste design, så det er stilfuld sikkerhed.

Som ovenstående er det ikke blot et spørgsmål om opbevaring, men om stil, sikkerhed og statements. Hos Mens Life er der altså noget for enhver smag og pengepung. Men hvad er det rigtige for dig?

Hvad er det rigtige for dig?

Ønsker man masser af plads til både penge og kort og måske et par billeder af sine nære og kære, er herrepungen det mest optimale valg, mens kortholderen med sit trendy minimalistiske design er en fin lille accessoires til kort. I sammenligning er herrepungen måske ikke lige så elegant, men der findes adskillige stilsikre, supersmarte og spændende herrepunge der sagtens kan tilpasses en hvilken som helst stil. 

Der er dog ingen der siger at man nødvendigvis skal nøjes og må vælge. Ved at anskaffe sig begge anskaffer man sig det bedste fra begge verdener og har mulighed for at skifte mellem dem alt efter lejlighed. Den moderne mand er kendetegnet ved at have udstyr og tøj til alle lejligheder og kan skifte korrekt mellem dem. 

Uanset hvad man vælger, bør en pung eller kortholder være en forlængelse af ens nuværende stil med et moderne udtryk, fin funktionalitet og kanon kvalitet. Det kan både mærkes på stilen, omverdenens reaktion og pengepungen, både på kort og lagt sigt.