Kom godt fra land: klar til årets familieferie

1 min at læse

Nok er vi kun lige startet på det nye år, men inden længe skal vi allerede til at overveje, hvortil næste familieferie skal gå. Sommeren er lige om hjørnet, og det er altid godt at være tidligt ude, så man kan finde de allerbedste tilbud. Og 2018 byder på et hav af fede familieferier, der sagtens kan fås til en relativ billig pris.

Men før man bevæger sig ud på sin næste chartereventyr, er der altid fint, hvis man har gjort sit forarbejde godt, så man ikke pludselig står på en sandstrand flere tusind kilometer hjemmefra uforberedt.

Gå ikke på kompromis med solskin

I år er det for alvor vigtigt, at man finder et rejsemål, hvor solen skinner, og regnen udebliver. Aldrig har det nemlig været så kedelig et forår i Danmark, som det er nu, og for ikke at få en træls vinterdepression, må man derfor finde et sted, hvor solen lader sine varme solstråler fyldt med D-vitamin skinne ned over den blege danske krop.

Et sted, man ikke går galt i byen med, er Tenerife, hvor solen skinner alle dagtimer, og hvor man sagtens kan finde aktiviteter til hele familien. Den spanske ø er kendt for sine vulkangrotter og sit smukke naturlandskab, hvorved det ikke er svært at tænke sig tilbage til tiden med pirater på flugt fra den spanske armada. Alt i alt et sted, der er fantastisk velegnet til børnefamilier, hvor sandstrand og eventyr er yndlingsaktiviteter, og hvor man samtidig værdsætter lækker mad og luksus i den sædvanlige overdådige spanske stil. Find rejser til Tenerife her.

Gå ikke ned på moderigtigt sommertøj

Når programmet står på sangria og solbadning, er det alfa og omega, at man har den helt rette kluns på, og det er svært ikke at blive kreativ, når man shopper til sommerhygge på det spanske øparadis. Men selvom der er dømt familiehygge i stor stil, er det ingen synd at være klædt hæderligt på i processen.

His www.rikkesolberg.dk finder man det helt rette outfit til sommerens strabadser. Hvad end man er til farver og løse overdele eller sexede badedragter, er der alt, hvad hjertet kan begære. Og så til en pris alle kan være med på. Det er det perfekte indkøbscenter for kvinden, der skal være tip-top-tunet til de spanske badestrande, hvor manden eller kæresten skal have noget at kigge efter. Og så gør det jo ikke noget, hvis man får lidt opmærksomhed fra standens resterende mandfolk.

Kom nu bare afsted

Når alt er bestilt, leveret og pakket, er der ikke andet at tage sig til end at sætte sig i flyveren og så nyde sin ferie i selskab med de mennesker, man har allerkærest. Der er ikke noget dejligere end kvalitetstid med sine børn og sin partner, og hvis man hvis man valgte den fede tur til Tenerife med alt det lækre sommerkluns, er der garanti for, at turen bliver en af dem, man sent glemmer.