Hvor hurtigt kan du finde på 5 gaveideer?

1 min at læse

gaveidéer

Ja, selvfølgelig kan du det rimeligt hurtig. Men bliv er det også gode gaver? Gaver som de som skal få dem også kan blive glade for?

Du har sikkert også fået gaver til fødselsdage, jubilæer, jul og andre lejligheder. Når du får en gave som du har ønsket sig, så er det jo fint. Men ofte får vi overraskelsesgaver. Det er også dejligt at blive overrasket, eller overraske andre, med en gave. Men: hvor mange af disse gaver har du rent faktisk fået glæde af?

Det sker hele tiden at vi får gaver som vi ikke ved hvad vi skal stille op med. Vi lader som om, vi smiler og siger tak, og så bliver de gemt væk på den øverste hylde. Eller forvist til et mørkt sted i kælderen for aldrig at se dagens lys igen. Eller de ryger endda ud med skraldet. Det er synd, og det er et spild af både penge og gode hensigter.

Prøv her hvis du har brug for inspiration til gaveideer.

Sådan finder du de gode ideer til de gode gaver

De fleste elsker overraskelser. Om det er en overraskelses gave til kæresten, til far eller lillesøster, prøv at sætte dig ind i personen du vil overraske. Hvad er det han kan lide? Hvad er det hun ville ønske sig af dig? Vigtigst, hvad vil hun eller han blive glad for?

Find først en kategori – skal det være noget nyttigt, noget sjovt, en oplevelse? En middag på en fin restaurant, eller noget helt andet? Lige meget hvilken kategori du tænker på, du kan finde masser af gaver i alle kategorier, på webshops som shopsites.dk.

On- eller offline?

Når du har besluttet dig hvilken slags gave det skal være, mangler du bare at finde selve gaven. Der findes utallige gavebutikker, i alle byers gågader, i shopping centre etc. Flere og flere køber i dag deres gaver online, i webshops. Fordelen når man køber noget offline, i en rigtig butik, er at man kan tage det i hænderne. Man kan mærke på det, føle kvaliteten, tjekke alle detaljer og det er vigtigt for mange mennesker.

Men det tager også tid, som man måske slet ikke har. Måske er du under tidspres eller mangler tålmodigheden til at udvælge gaverne så grundigt. I så fald skal du have en meget god ide for hvad du vil købe. Ellers går der enten mere tid med end du ønsker, eller du tager forhastede beslutninger. Det er den slags beslutninger man ofte kommer til at fortryde.

Stort udvalg

Prisen er oftest er billigere når du køber online. Men der er andre fordele også:

14 dages fortrydelsesret, større udvalg, og bedre muligheder for at sammenligne mange ting på en gang. Godt nok kan du ikke mærke på varerne. Men i de fleste webshops kan du se en vare fra alle vinkler, zoome ind og forstørre detaljer. Og så kan du sætte flueben ved flere varer og bruge sammenligningsfunktionen. Og det går hurtigt.