Hold vinterferie i Danmark

1 min at læse

Har du og familien lyst til at blive indenfor de danske grænser i vinterferien? Så er der heldigvis masser at tage sig til, som både kan involvere sne, frost, regn og blæst. Er det ustadige vejr for stor en mundfuld, så kan I også ty til indendørs aktiviteter, hvor vejret aldrig er en hindring for sjov og ballade.

Vælger I et af de mange feriecentre i landet, kan I få præcis den vinterferie, I ønsker jer – uanset vejret. Det er familieferien, der er i fokus her, hvilket betyder, at der er aktiviteter for både børn og voksne og for hele familien. Med eget feriehus kan I bruge tiden, præcis som I har lyst til – I kan endda ankomme og afrejse de dage, der passer jer bedst, hvis i vælger et af Dayz by Landals feriecentre. På den måde kan I sammensætte den perfekte ferie for hele familien, hvad end I vil afsted hele ugen eller blot en forlænget weekend.

I får tilmed adgang til sjove svømme- og badelandsfaciliteter, der er uden tvivl vil være et hit på de dage, hvor regnen siler ned. I badelandet kan børnene boltre sig under forældrenes vågende øjne, som de har lyst til, imens forældrene nyder hinandens afslappede selskab i det varme klima. Til dem der er glade for sport, er der ofte adgang til en sportshal på feriecentret, hvor konkurrencegenet kan blive stimuleret af en omgang fodbold eller badminton. Indbyder vejret derimod til udendørsaktiviteter, så kan flere af feriecentrene tilbyde fodboldgold, minigolf, mountainbike og legeplads, som er for hele familien.
En ting er sikkert – I kommer ikke til at kede jer!

Er I mange afsted, kan I nemt samle tropperne om bordet på et af de hyggelige spisesteder, som byder på familievenlige menuer og buffeter, eller selv gå i køkkenet i jeres feriehus. Efter en lang dag med masser af aktiviteter for store og små, er det altid godt at samles om et dejligt måltid, inden den næste feriedag står for døren. Ta på vinterferie med familien her.

Klædt på til ferie

Inden I suser afsted på vinterferie, er det et godt træk at sørge for, at alle i familien er udstyret med det rigtige ferietøj. På en afslappende familieferie skal der være plads til at hoppe i et sæt nattøj såvel som badetøj og sportstøj. Det gælder om at pakke lidt af hvert, så I er forberedt på feriens mange gøremål. Så som afslapning på sofaen, boldspil i hallen, sjov i badelandet og udendørsaktiviteter i alt slags vejr. Pak både varmt og mere let fodtøj, så I er sikre på at være klar til de store vandpytter udenfor såvel som indenfor i badelandet. I finder et stort udvalg fra Helly Hansen her, hvis sortiment rummer tøj til alt, hvad en familieferie måtte indebære. God ferie!