Har du lyst til at klatre på Nordsjælland?

49 sec read

Prøv at udfordre dig selv og tag en tur sammen med familien, vennerne eller kollegaerne i Havreholm Klatrepark på Nordsjælland. Her er der masser af mulighed for leg og sjov for alle aldre og typer.

Hvis du er på udkig efter lidt udfordringer eller en sjov familietur i en weekend, så skulle du tage at undersøge Havreholm Klatrepark, der er et park, hvor man i den grad kan udfordre både balance og koordination, samtidig med at man får sved i panden. Døjer du eller en af dem, du kender, en smule med højdeskræk, så kan det også være en måde netop at udfordre den skræk lidt. Man kan let starte på de små og nemme baner og så langsomt bevæge sig opad, alt efter hvor godt, du synes det går.

Der er fem klatrebaner i forskellige sværhedsgrader. Den længste er 208 meter lang, og en af de andre klatrebaner kan tage op til 60 minutter at færdiggøre. Det betyder, at man sagtens kan få en hel dag til at gå i klatreparken.

Det vil altså sige, at der også er noget for enhver sværhedsgrad, så uanset om man er vant til at klatre, eller om man aldrig har prøvet det før, så kan man sagtens finde det udfordrende og sjovt, lige meget hvem man er.