Gode råd til at beskytte din iPhone

2 min at læse

En iPhone er super lækker at have, en fantastisk telefon og med en super skærm. Men det lækre ved telefonen bliver også det svageste ved den – for når man sætter det hele ind på at skærmen virker, at det både er her man får al informationen og trykker på knapperne, ja så er det bare rigtig rigtig øv når skærmen så begynder at få ridser, eller endnu værre, går i stykker med revner og alt sådan noget.

Udviklerne fra Apple har været gode til at lave en skærm der kan klare mange ting, men skærmen er stadig det svageste led, og hvis ikke du passer godt på så kommer der til at ske ulykker med den.

Det vil jo være synd med så god en telefon, så derfor får du har et par gode råd til hvordan du beskytter din iPhone bedst muligt.

Få et iPhone cover

Altså det første råd må jo uden tvivl være at du skal skaffe dig et cover. Selv med et cover kan der ske uheld, men uden et så venter man bare på at ulykken sker. Så køb et med det samme, hellere i går end i dag. ”Jamen jeg kan ikke finde et der passer til mig” siger du måske, men det er simpelthen en af de ældste undskyldninger, og den holder ikke mere. Hvis du virkelig synes det så gå ind på denne liste og se om ikke der blandt alle dem er et der passer bare nogenlunde til din smag. Det er der helt garanteret.

Hav den i en anden lomme end dine nøgler

En af de fejl mange kommer til at lave, er at de putter deres iPhone ned i lommen sammen ed deres nøgler. Man tænker umiddelbart at det måske ikke gør så meget, men nøglerne ligger og ridser skærmen, og selv om man ikke rigtig kan se det til at starte med opdager man lige pludselig at der er hundredvis af små ridser på skærmen, og så er der ikke så meget at gøre ved det.

Køb en billig telefon til hvis du skal ud

Hvis du skal på festival eller på telttur eller ud at gå en regnvejrstur i skoven – ja faktisk alt der indebærer en eller anden form for vand eller snavs, så er det en rigtig dårlig ide at have en iPhone med. Ikke fordi det ikke er lækkert at have en iPhone med i skoven, det er faktisk rigtig rart at kunne tage et billede og måske også se på GPS’en hvor man er henne, men chancen for at der sker noget med den (f.eks. at man taber den ) er bare for stor. Så hellere købe en billig Nokia som man har med kun til den slags, og som det ikke gør så meget hvis den går i stykker.

En sidenote til det er at det også gælder hvis man går i byen. Diskoteker og den slags er der hvor der bliver stjålet allerflest telefoner, og det er bare så ærgeligt at komme hjem fra en ellers sjov aften og finde ud af at ens iPhone er væk. Men ingen gider stjæle en gammel nokia til 200, så tag sådan en med i stedet.

Det var et par gode råd til hvordan du kan beskytte din iPhone og forhåbentlig få den til at holde lidt længere. Hvis du vil have flere gode råd og tips til hvordan du får mest ud af den her lækre telefon kan du kigge inde på iPhoneLuppen hvor du kan læse guides og tips til ting du ikke engang anede man kunne – men som du bliver glad for at finde ud af at man kan.