Find det helt rigtige sted til lejrturen

2 min at læse

efteraar i naturen

Er der planer om en lejrtur, så skal man også i gang med den helt store planlægning. For der skal være styr på det hele, når man skal afsted på lejrtur. Først og fremmest så skal man have styr på det vigtigste og det er selvfølgelig, hvor man skal være og hvorhen lejrturen går. Her skal man have fundet det helt rigtige sted. Dette et sted med nok plads og de rette faciliteter til den slags lejrtur, man vil have. Dernæst også i rette afstand i forhold til, hvor man har mulighed for at komme hen. Alle overvejelser skal man have med.

Der findes mange steder rundt omkring, hvor man kan finde et godt sted til sin lejrtur. Dig kan der være så mange steder at det næsten kan være uoverskueligt at vælge et sted fremfor et andet og finde hoved og hale i de mange muligheder. Derfor kan lidt hjælp hertil være rart, dette fx ved hjælp af en lejrguide, som rent faktisk findes. Man kan finde en lejrguide på http://www.lejrguide.dk/, hvor man får et overblik over de mange muligheder og kan afgrænse sin søgning. Alt sammen så man kan ende med at finde det helt rigtige sted til ens lejrtur.

Tag på lejrtur med både store og små

Ofte vil de fleste forbinde en lejrtur med folkeskolen og når man her var en uge på lejrtur til et sted i Danmark. En ofte rigtig god tur, som man husker endnu. Dog behøves lejrtur ikke blot at være noget for folkeskolealderen. Der kan være lejrture for både store og små. Indenfor flere miljøer vil man finde lejrture, dette både som spejder og på både efterskoler og højskoler. Dette vil være lejrture der altså er for både store og små. For alle kan tage på en lejrtur og dette sammen på kryds og tværs. For en lejrtur handler om at være sammen med hinanden.

Derfor er det bare at komme afsted og tage en flok med på lejrtur. Man skal ikke være nervøs for alder eller forskellige aldersgrupper. Man kannetop tilpasse lejrturen efter dette. En lejrtur kan sågar også være for familien, hvor man tager afsted sammen over en weekend alle dem, som har lyst. Altså ligger der mange muligheder i et at tag på en lejrtur. For det er en måde at være sammen på, hvor alle kan være med på deres niveau og det handler blot om at hygge sig med hinanden. Programmet for dagen bestemmer man helt selv. Så tag både store og små med.

Man husker altid en lejrtur

De fleste har på et tidspunkt i deres liv været på en lejrtur i en eller anden sammenhæng. Og det der kendetegner en lejrtur er at man ofte kommer til at huske disse frem for mange andre ting. For der er på en lejrtur at man får de helt særlige oplevelser og har nogle sjove og skøre ture. Man huske det som var særligt ved at være på lejrtur og de sjove ting, der skete da man var afsted. Altså er lejrture helt unikke og kan noget helt særligt. Hvor end man tager hen så vil lejrturen blive husket, da det her handler om samværet og indholdet.