Få fat i nogle ordentlige støvler til vandreturen

1 min at læse

gode støvler

Er man en af de mange danskere der godt kan lide at vandre i den dejlige danske natur så er noget af det vigtigste udstyr at få anskaffet et par ordentlige støvler.

Vigtigt med ordentligt fodtøj

Elsker man at vandre og skal man ud på den helt store vandretur skal man først have købt sig nogle gode kvalitets støvler. Støvlerne skal støtte godt om foden da man på vandreture ofte kan risikere at komme ud i noget ujævnt terræn. Det gør at man nemmere kan risikere at komme til at træde forkert da de mange bakker, sten og andet man træder på nemt kan gøre at man vrikke om på foden. Har man ikke anskaffet sig nogle ordentlige støvler kan man derfor risikere at få en slem forstuvning af foden eller forstrække sine ledbånd. Det kan tage lang tid for foden at komme over en sådan skade og det er derfor meget vigtigt at man forebygger inden skaden er sket. Ellers kan man i hvert fald risikere at skulle sætte støvlerne på hylden i en længere periode. Ligesom at det er vigtigt at man anskaffer sig nogle ordentlige løbesko når man skal ud at løbe er det mindst lige så vigtigt at vandrestøvlerne er i orden inden vandreturen. På den måde har man skabt de bedste forudsætninger for at få den perfekte vandretur.

Sænk dit stressniveau med vandring

Der er efterhånden rigtig mange danskere der ofte tager på vandring og komme ud og nyde den smukke danske natur. Det giver en vis ro i sindet og er med til at afhjælpe med stress. At kunne mærke vinden, lugten, lydene og alle de ydre påvirkninger man får i naturen kan nærmest have en effekt ligesom meditation. Så hvis man føler at ens hverdag er stressende og at det kan være svært at finde overskud i en travl hverdag så kunne det være at man skulle overveje naturvandring i ny og næ. På den måde kan man selv være med til at skabe velvære og give sig selv ny energi. Det er nemlig ikke altid at der skal så meget til for at ændre på ens energiniveau. Skal man ikke ud på den helt vilde vandretur men er man derimod ofte ude at gå tur med hunden og gider man ikke at stå med våde fødder i den silende regn er det i stedet for vandrestøvler måske en fordel at anskaffe sig nogle gode kvalitets gummistøvler. Der er ikke noget værre end at være fuldstændig gennemblødt når der er 3 kilometer hjem igen. Det kan godt betale sig at give lidt mere for både vandrestøvlerne og gummistøvlerne for at sikre at kvaliteten er i orden. Ellers risikerer man at man alligevel skal ud og anskaffe sig et nyt par om kort tid igen fordi de ikke kan holde til de mange kilometer. Så løber det alligevel op i mange penge hvis man ender med at skulle investere i flere nye par støvler hvert år.