De fire bedste steder at spille golf

45 sec read

Elsker du ferie, og elsker du golf? Så er en golfferie lige noget for dig. Men hvor skal du tage hen? Her har vi samlet de fire bedste destination for dig der elsker golf.

Caribien
Hvis du elsker sol, varme, strand og vand er Caribien et oplagt rejsemål. Øerne byder på fantastiske muligheder for at spille golf på nogle af de flotteste golfbaner i verden, samtidig med at du kan slappe af på stranden.

Maurituis
Her finder du også en masse sol og strand og et fantastisk land at besøge. Banerne her er lidt mere kuperede, hvilket giver en større udfordring for både den øvede og den mindre erfarne golfspiller.

Japan
Japan er et utroligt spændende golfland og er de seneste år blevet rigtig populært. Her er det især den japanske kultur, køkken og folk, der trækker. Men golfbanerne er også i en klasse for sig.

Dubai
En klassiker, når det kommer til fede golfdestinationer. Millionbyen er for dig der elsker luksus og gerne vil prøve noget helt anderledes, end hvad du er vant til. Golf i Dubai er noget for sig selv og byder på høje skyskrabere, spændende byliv og luksus ud over det sædvanlige.