De fire bedste steder at spille golf

6 måneder siden |  0 comments  |  Rejser

Elsker du ferie, og elsker du golf? Så er en golfferie lige noget for dig. Men hvor skal du tage hen? Her har vi samlet de fire bedste destination for dig der elsker golf.

Caribien
Hvis du elsker sol, varme, strand og vand er Caribien et oplagt rejsemål. Øerne byder på fantastiske muligheder for at spille golf på nogle af de flotteste golfbaner i verden, samtidig med at du kan slappe af på stranden.

Maurituis
Her finder du også en masse sol og strand og et fantastisk land at besøge. Banerne her er lidt mere kuperede, hvilket giver en større udfordring for både den øvede og den mindre erfarne golfspiller.

Japan
Japan er et utroligt spændende golfland og er de seneste år blevet rigtig populært. Her er det især den japanske kultur, køkken og folk, der trækker. Men golfbanerne er også i en klasse for sig.

Dubai
En klassiker, når det kommer til fede golfdestinationer. Millionbyen er for dig der elsker luksus og gerne vil prøve noget helt anderledes, end hvad du er vant til. Golf i Dubai er noget for sig selv og byder på høje skyskrabere, spændende byliv og luksus ud over det sædvanlige.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Få gjort disse ting, før du rejser til det thailandske paradis

Thailand er på mange områder et fantastisk land, som danske rejsende har været glade for at besøge i årtier. Nyder du at rejse og opleve noget, og har du altid drømt om at opleve det thailandske paradis, så skal du da gøre din drøm til virkelighed, f...

Read More...

Hold vinterferie i Danmark

Har du og familien lyst til at blive indenfor de danske grænser i vinterferien? Så er der heldigvis masser at tage sig til, som både kan involvere sne, frost, regn og blæst. Er det ustadige vejr for stor en mundfuld, så kan I også ty til indendørs ak...

Read More...

Godt klædt på til motorcykelturen

Står du og din bedre halvdel, overfor en køretur på to hjul, eller er I i gang med overvejelserne? Så ved I, hvor vigtigt det er, at ikke bare motorcyklen er gjort klar, men at jeres udstyr også er på plads. Selvom det måske ikke er hver gang, du er...

Read More...