Bliv klar til årets messe

1 min at læse

rollup banner

De fleste, både iværksættere og mere erfarne forretningsfolk, ved hvor vigtig og afgørende, messer er. Dette er en af de mest afgørende markedsføringsportaler, der findes, og der er her man har mulighed for at danne en face-to-face relation til de folk, som man evt. allerede samarbejder med til dagligt. Med dette i mente skal man være yderst forberedt, når disse messer står for døren. Konkurrencen er hård, og for at det skal være en succesfuld oplevelse, er man nødt til at oppe sig til det yderste, når tiden for messerne er kommet.

Når der her tales om forberedelse til messerne, mener der primært det materiale, som virksomheden bør medbringe. Foruden dette handler messerne mest om interaktion, og ofte er en mere impulsiv og uformel dialog den bedste fremgangsmåde. Derfor bør forberedelsestiden have fokus på fremstilling af din messebod. For i modsætning til en virksomheds daglige markedsføring bærer messen præg af en mere direkte fremstilling i form af skilte, banner reklamer, brochurer og informationsblade. – Disse er alle trykt markedsføring, som, for det bedst mulige resultat, bør fremstilles af et professionelt trykkeri. Og disse findes der mange af på markedet. Gode som dårlige er det derfor vigtigt, at du finder en kompetent fagmand på trykkeriet, før du bestiller et helt materialesæt til din messestand.

Professionelt, seriøst og iøjnefaldende

Disse tre elementer er nok de vigtigste standpunkter, foruden dit produkt. Med disse i mente, når du udformer dit messemateriale, kan det ikke gå helt galt. For sammenlignet med den daglige forretningsdrift er messen nemlig bygget op på, at det ikke længere er kunden, men leverandøren, der er på udebane. Hvor samtaler og interaktion mellem interessenter normalt sker over telefon eller mail, har kunden nemlig på messen mulighed for at se virksomheden an med sine egne øjne. Dette kan både være en fordel og en ulempe, alt afhængig af hvor godt du har forberedt din stand, men har du gjort det godt, kan det kun være en fordel.

En af de mest populære løsninger, når virksomheden drager på messe, er brug af et rollup system. Med en effektiv, nem og lækker håndtering og montering, er der ikke noget så nemt, som et rollup-banner. Disse kan slås op på mindre end ét minut, og de er stadigvæk lige så effektive og smarte, som enhver anden reklame genstand – ja, måske endnu smartere. Noget af det fede ved et rollup system er, at de kan bruges til enhver lejlighed. På messen er de særdeles fordelagtige, men derudover kan de også benyttes til ethvert andet mediestunt. Om end dette foregår i virksomhedens kantine eller på strøget i Aarhus, er de effektive, iøjnefaldende og holdbare til alle situationer. Således kan din markedsførings- eller salgsagent, med så lidt oppakning som kan bæres på en cykel, tage ud til kunder og interessenter, og vise virksomheden frem på en yderst professionel måde. – En billig løsning, som får virksomheden til at fremstå som en succeshistorie. Lad være med at snyde dig selv for nogle billige points.