Bæredygtigt strøelse til grise

50 sec read

Bøgestrøelse, der både er bæredygtigt, effektivt og økonomisk fornuftigt kan du få hos Dansk Træmel.

Det er vigtigt at have styr på strøelsen. Hvad enten det er til sine dyr eller blot til sit værksted, så er skal det have en god kvalitet og være effektivt, og den slags kan du få hos Dansk Træmel.

Her kan du nemlig blandt andet få bøgestrøelse med 100 procent rå bøg uden hverken lim, kemikalier, bark og lignende, og der er heller ingen harpiks, der ellers findes i gran- og fyrretræ. Bøg er tilmed også den træsort, der har den største sugeevne overhovedet, faktisk suger den dobbelt så godt som gran- og fyrretræ. Det betyder også, at det er et økonomisk rigtig godt valg. Man behøver nemlig ikke at anvende ligeså store mængder af strøelse, fordi det er mere effektivt.

Er du ude efter at bruge strøelse til grise, så er det også vigtigt, at der ikke er usunde kemikalier osv., og derfor er bøgestrøelse fra Dansk Træmel et rigtig godt valg!

Fødevaredirektoratet har derudover også testet strøelsen for salmonella og har ikke fundet spor af det. Strøelsen kan altså hurtigt og effektivt opsuge flydende væsker, som let og miljørigtigt kan blive fjernet, hvis det er værkstedet, man mangler strøelse til.