5 Gode Oplevelsesgaver Til Ham

2 min at læse

Hvad enten han bliver 20 eller 40 kan det at finde den rigtige gave være lidt en en udfordring. For hvad skal man egentlig lige give, hvordan ved man hvad kan godt kunne tænke sig – og bliver han overhovedet glad? Heldigvis kommer der lige nu flere og flere udbydere af oplevelsesgaver på markedet. Det større udvalg er selvfølgelig rigtigt godt, men det betyder også at når der skal købes oplevelsesgaver til ham er der rigtig mange forskellige muligheder at vælge imellem, og at det nogle gange derfor godt kan blive lidt uoverskueligt. Derfor har vi her samlet 5 gode oplevelsesgaver til ham som du med garanti kan give med stor succes.

En tur i en hurtig bil

Hvis ham du skal give en gave til er en der godt kan lide fart over feltet og adrenalin, så skal du overveje at give ham en tur i en hurtig bil. Det kan enten være i en bil man selv kører, eller i en hvor man sidder ved siden af en professionel racerkører og virkelig kan mærke farten og hvordan man kommer helt ud i hjørnerne med en rigtig racerkører.
Det eneste gaven her kræver er at han er glad for fart og spænding – er han ikke det kan du hoppe videre til den næste gaveide.

En tur i helikopter

Dette er en gave som godt nok har noget med maskiner (og også lidt med fart) at gøre, men som ikke som sådan er vild, og som man derfor også kan få meget ud af selvom man sidder og måske ikke er helt vild med det der hurtige noget. Men en helikoptertur kommer man højt op og kan se byen, og man får også prøvet noget der er en drengedrøm for de fleste, nemlig at flyve i en ægte helikopter. Helikopterture foregår som regel i gruppe, så gaven er ekstra oplagt hvis man gerne vil give en gave til flere personer.

Ud at klatre

En oplevelse der er både sjov og fysisk uden at det bliver for meget af det gode er klatring. Her kan man komme ud at prøve at klatre på en klatrevæg og se hvor højt man kan komme. Har man allerede prøvet klatrevæg kan man også prøve at komme ud at klatre i træerne, det giver noget helt specielt det der med at være ude i den friske luft og den skønne natur samtidig med at man prøver noget man aldrig har prøvet før.

Skyde med pistol

De fleste mænd har nok på et eller andet tidspunkt i deres liv drømt om at de var en soldat eller en hemmelig agent ligesom James Bond. At prøve at blive en hemmelig agent er nok lidt for meget for en enkelt oplevelse, men man kan da prøve noget af det – nemlig det med at skyde med pistol. Her kommer man ud på en pistolbane og skal så igennem nogle prøveskydninger hvor man skyder efter målskive og skal se hvor godt man kan ramme. Om man rammer godt eller skidt gør ikke så meget, det er mere det med at prøve at skyde med en ægte pistol, mærke rekylen og vægten, der er det seje.

Noget med vand

Specielt i København, men også i mange andre byer er der rigtig mange fede oplevelser der har noget med vand at gøre. Det kan være stille og rolige ting som wakeboarding eller dykning, eller det kan være vildere ting som f.eks. at windsurfe, at stå på vandski eller noget andet helt vildt. Disse oplevelsesgaver passer specielt godt om sommeren, men med en våddragt på kan de også godt prøves både forår og efterår.