5 Gode Grunde Til At Købe En Massagestol

2 min at læse

Her på Alpenspektakel elsker vi simpelthen lister, og hvad enten det er 3 gode bøger til sommeren eller 5 gode oplevelsesgaver til ham er vi på så længe det kommer i listeformat. Denne gang er vores shopperøjne nået til massagestole, 2015’s store trend –en trend som du måske også skal med på?

Her får du i hvert fald 5 gode grunde til hvorfor du skal have fat i sådan en massagestol

Fremmer restitution efter træning og mindsker træningsømhed

Den første grund har noget at gøre med træning. Træning er jo super sundt for kroppen, og det kan slet ikke betale sig ikke at træne. Kroppen har simpelthen for godt af det. Og de fleste af os har det også meget fint med at træne, det er hårdt men så er det heller ikke være.

Det der er svært er når træningen er slut , og man dagene efter knap nok kan bevæge de muskler man har brugt uden at bryde sammen i smerte. Og det er her at massagestole kommer ind i billedet.

Det som man kan gøre det er nemlig at sætte sig i sin massagestol når man kommer hjem fra træning og så få rystet musklerne godt igennem. Det gør at du restituerer bedre, altså at du hurtigere kommer tilbage i fuld form og med udhvilede muskler igen, og så gør det at du ikke er så øm efter at have trænet. Så hvis du træner meget (eller gerne vil træne men ikke har fået gjort det så meget endnu fordi det gør for ondt dagene efter) så er det helt sikkert sådan en stol du skal have fingrene i.

Lindrer smerter, spændinger (myoser) & hævelser (ødemer)

Den næste rigtig gode grund til hvorfor du skal have fat i en sådan stol er at det er rigtig godt mod spændinger, smerter og hævelser. Det bedste for alle vil selvfølgelig være hvis man kan gå til en rigtig massør 5 gange om ugen, men det er der bare ikke rigtig nogen der har råd til.

Det næst-bedste er til gengæld at købe en massagestol. Ved at få gentagen massage kan man mindske både myoser og ødemer, og allerede der har man jo næsten tjent stolen ind i øget livskvaliet.

Afslappende og udspændende for musklerne

Dine muskler arbejder hele dagen. Hos nogle arbejder de meget, dem af os der har et fysisk arbejde hvor vi bevæger os eller står meget, og hos andre arbejder de mindre, f.eks. hvis vi sidder foran en computerskærm hele dagen. Men selv der har musklerne godt af at kunne slappe lidt af og blive spændt godt ud. Og det bliver de i den grad med en massagestol.

Du bliver mindre stresset

Det er svært at putte en pris på livskvalitet, men dem der har prøvet at kæmpe med stressens spøgelse ville give rigtig rigtig mange penge for at komme af med deres stress. Har man ikke selv haft det er det nok svært at forestille sig, men man kan måske godt forestille sig at stress ikke er det sjoveste. Når det så er sagt, så er det nemlig rigtig godt at købe en massagestol inden man får stress. Har du en forfærdeligt chef og et job som bare hiver og trækker i dig kan det godt være at stressen ikke kan behandles udelukkende med en stol, der skal nok også nogle ændringer i livet til, men det kan afbøde det og gøre det meget nemmere at komme igennem.

Den sidste fordel er at blodcirkulationen bliver styrket, og selv om det ikke er så stor en fordel som de andre er det jo også værd at tage med