3 skæve og skønne must-haves

6 måneder siden |  0 comments  |  Personligt

Der findes så mange sjove og underholdende gadgets på nettet, godt blandet med lækker helsekost og spændende accessories. Brug de mange muligheder for at skille dig ud og understøtte din stil med skævt og skønt tilbehør

Herunder ligger tre rigtig fede links til ting, der kan være med til at gøre din hverdag mere sjov, afslappet og lækker på en gang.

Et-hjulet cykel


Bor du i storbyen er det tæt på umuligt at komme til at parkere en bil, den offentlige transport kan halte lidt, når det kommer til præcision og din cykel bliver stjålet.

Ok. Det er måske sat lidt på spidsen, men der er mange gode grunde til at prøve et transportmiddel med et hjul.

Det er let at have den form for cykel med under armen, den er anderledes og sjov og så er det bare ikke noget man ser særlig tit. Så hvis du godt kan lide at skille dig ud, så er det helt klart værd at undersøge, om en et-hjulet cykel kunne være noget for dig. Læs evt. mere her.

Tænker du automatisk på cirkusklovne eller jonglører, er du sikkert ikke den eneste, men det behøver ikke at være en dårlig ting. Hvis du alligevel nyder at dyrke de lidt skæve sider af livet, så er det en oplagt mulighed for at understrege netop det.

CBD-olier


Også kendt som cannabis olie, er en af de præparater, der udvikler og udbreder sig hurtigst i øjeblikket. Det er ikke fordi du med CBD-olie kan blive høj eller skæv, som når du ryger cannabis, for den del af effekten er blevet sorteret fra i fremstillingen af denne form for olie.

Du får i stedet en olie, der efter sigende har rigtig mange positive effekter på kroppen og sindet.

Blandt andet skulle det virke fantastisk mod stress, angst og generelle smerter.

Det er måske ikke en af de mest fremtrædende produkter på markedet, men forskningen viser, at det meget vel kan være fremtiden indenfor behandling af mange forskellige ting, heriblandt akne.

Derfor er det en perfekt addition til din daglige sundhedsrutine at droppe et par dråber på tungen et par gange om dagen eller at bruge et af de skønne hudplejeprodukter, der også findes baseret på oliens gode egenskaber.

Hummelsportstaske


En praktisk og lækker klassiker, der i dag ikke kun bliver brugt i forbindelse med træning men ligeså tit ses i gadebilledet som en modestatement eller en anderledes måde at transportere dine bøger på vej til skole.

80ernes fantastiske sportsmode har genvundet sin popularitet og synlighed i gadebilledet, hvor træningstøj og kondisko ikke længere er forbeholdt træning, men snarere er en det af high fashion.

Det samme gælder for de klassiske sportstasker, der findes i et hav af størrelser og farver. I dag er det en del af den helt topmoderne garderobe. Praktisk og moderigtigt med lidt kant.

En lækker sportstaske fra Hummel kan give dig look et skævt twist samtidig med at den kan skabe kontrast til en lidt mere klassisk garderobe.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Et herreur er en mands svar på smykker

Der er ikke mange mænd der bruger smykker i samme grad som kvinder, men der er noget som de fleste mænd gerne vil bære, og det er et lækkert ur. Som mand har man som regel ikke mange forskellige smykker at vælge imellem, men det man så har må gerne...

Read More...

Find billige armbånd med rabat

Det er stort set altid at finde en rabat når du skal ud og købe en ting og det gælder bestemt også de dyrere ting, som du kan hænge om hals, på ører og om håndleddene. For når det kommer til smykker så kan du finde stribevis af armbånd med rabat, du...

Read More...

Sådan spiller du på NBA

Siden basketball spillet blev opfundet i Canada for mange, mange år tilbage, har sportsgrenen taget verden med storm og er blevet en af de mest populære, underholdende af slagsen. Sportsgrenen følges trofast af flere millioner mennesker kloden over -...

Read More...