3 Gode Bøger Til Sommeren

3 år siden |  0 comments  |  Sommer

Nu er sommeren efterhånden snart ved at være over os, og det er snart tid til den obligatoriske sommerlæsning. At finde de rigtige bøger kan nogle gange være lidt af en opgave, så derfor får du her 3 gode bøger du kan læse i sommeren:

5 2 Kuren - En Kur Der Dur


5 2 Kuren - En Kur Der Dur er en danskskrevet e-bog om den populære engelske slankekur 5 2 kuren. Kuren handler om hvordan du taber dig ved at faste 2 dage om ugen, men stadig kan spise normalt de sidste 5. Og det er jo meget rart på sådan en varm sommer hvor der både skal være plads til jordbær og is og grill. Bogen er som sagt en e-bog og derfor kan du også læse den på din iPad - nemt og ligetil.

Millenium Trilogien


Hvis du endnu ikke har fået læst Millenium Trilogien af forfatteren Ken Follet så er det bare om at komme i gang. I 3 bøger følger man 5 familiers gang gennem det 20. århundrede. I den første bog følger man tiden inden og under første verdenskrig, og hører de 5 familiers spændende skæbne. I anden bog er det så tiden omkring 2. verdenskrig det handler om, og i 3. bog tiden under den kolde krig. De to første bøger er klart de bedste af de tre, men alle tre er fine at læse hvis man mangler lidt læsning til stranden.

Afgrunden


Afgrunden af Kim Leine er en roman om to tvillinger og deres liv i det 20. århundrede (lidt ligesom Ken Follets bog også var det). Men hvor man i Ken Follets bøger følger 5 familier er det her kun tvillingerne, og man kommer måske også lidt tættere på det at være menneske hvor Follets bøger mere fokuserer på de store linjer.

Det var så et par forslag til hvad man kunne læse her til sommer. Der er jo masser af spændende bøger at vælge imellem derude, så giv gerne et tip i kommentarerne om hvilke bøger der ellers skal på listen.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Kom godt fra land: klar til årets familieferie

Nok er vi kun lige startet på det nye år, men inden længe skal vi allerede til at overveje, hvortil næste familieferie skal gå. Sommeren er lige om hjørnet, og det er altid godt at være tidligt ude, så man kan finde de allerbedste tilbud. Og 2018 byd...

Read More...

Find det helt rigtige sted til lejrturen

Er der planer om en lejrtur, så skal man også i gang med den helt store planlægning. For der skal være styr på det hele, når man skal afsted på lejrtur. Først og fremmest så skal man have styr på det vigtigste og det er selvfølgelig, hvor man skal væ...

Read More...

Et godt telt til en god telttur

Leder man efter et telt til campingturen med familien eller er man nærmere på jagt efter et telt til festivalen så er der mange forskellige telte at vælge i mellem. Alt efter hvilke behov som man har som person kan man nemlig vælge præcis det telt de...

Read More...