2 rødvine som passer perfekt til en stor steak

1 min at læse

rødvin

Der er kun én ting, som er bedre end en stor, saftig steak en fredag aften efter arbejdet. Konen har stået i køkkenet og arbejdet ihærdigt for, at du kan nyde dit veltilberedte stykke kød over middagsbordet. Men der er noget, der mangler for at fuldende smagsoplevelsen og løfte dit måltid til et helt igennem luksuriøst niveau – nemlig en fantastisk rødvin til at supplere smagen og henlede dine tanker på franske vingårde og sydens sol og varme. I denne artikel finder du to af de bedste vine, som ikke bare slukker tørsten, men gør din steak så meget bedre.

Bordeaux vinen er en klassiker

Bordeaux vinen er kendt og elsket i Danmark for dens runde og lettere krydrede smag, som passer perfekt til et godt stykke kød. Uanset om du griller, tilbereder kødet i ovnen eller laver en simreret, går en blød Bordeaux vin altid godt sammen med dit kød. En anden fordel ved en god Bordeaux er, at vinene kan anskaffes til meget favorable priser. Dette skyldes, at diverse danske vinimportører har gode kontakter i det franske, hvorfor de kan hente vinene billigt hjem til Danmark og dit spisebord.

En af de mest anerkendte vinforhandlere i Danmark finder du på supervin.dk. Her har man samlet en række af de bedste vine i verden, som passer til både kød, grøntsager og fisk. Du kan uden tvivl finde vinen, som giver dit middagsselskab en ekstra kant.

Chianti Classico er et godt alternativ

Vores anden anbefaling i denne artikel går til vinen Chianti Classico. Vinen er knapt så udbredt i Danmark, som Bordeaux eller Amarone, men ikke desto mindre er vores opfattelse, at vinen bliver mere populær med årene, der går. Dette skyldes ikke mindst den fantastisk fyldige smag, som er ideel til en god steak eller bøf. Hvis du ikke allerede har hørt eller smagt på Chianti Classico, er du gået glip af en vaskeægte smagsoplevelse.

Find billige vine online

Løber din mund i vand ved tanken om en saftig steak og en god rødvin? Så har du et utal af muligheder for at stille tørsten ved at handle på Internettet. Der findes et hav af dygtige vinforhandlere, som tilbyder et enormt udvalg af forskellige vine til forskellige lejligheder og måltider. Er du mest til en tør og kraftig vin? Eller er frugtsmagen lige dig? Fortvivl ej, der findes noget for enhver smag.

Vi anbefaler webshoppen Bichel, hvis du leder efter billige vine, som ikke går på kompromis med hverken smag eller kvalitet. Deres priser er fornuftige og udvalget er enormt, hvorfor du med garanti vil kunne finde en vin uanset lejligheden. Er du på jagt efter en vin, som ikke blot smager godt, men også kan erhverves for en slik? Tag et kig forbi Bichels webshop, og kig dig omkring. Er du i tvivl om hvilken vin, der passer til den ret, du planlægger at kokkerere, kan du uden videre forhøre dig hos hjemmesidens vineksperter, som står klar til at vejlede og give råd omkring den perfekte rødvin.