2 fede vinterstøvler til damer til ønskelisten i år

2 min at læse

vinterstøvle

Lykkesko.dk, en webshop der sælger sko kan du købe fodtøj til kvinder, børn og mænd, der passer til alle sæsoner. Lykkesko her dets egen facebook side, hvor man kan følge butikken og blive præsenteret for en masse gode tilbud og konkurrencer. Her kan man også finde julegaveguides til forskellige aldersgrupper og køn, som eksempel på services her i den søde juletid. Juletid er lig med varmt fodtøj, og her kommer 2 vinterstøvler fra Lykkesko.dk du som kvinde bare må eje her til vinter!

Den sporty vinterstøvle

Nogle kvinder går op i komfort og kvalitet, og er ikke bange for at se lidt sporty ud i deres fodtøj. De vil hellere have deres fødder tørre og have en sko de går godt i og som holder til mudder og en masse slid. En hård vinter kan kræve et godt fodtøj der bare altid holder kulde, vand og snavs ude, samtidig med, at støvlen stadig ser godt ud. På Lykkesko.dk finder du en masse forskellig sporty vinterstøvler af forskellige mærkevarer. Èn skiller sig dog ud, ved at være sølvfarvet sag med snørrer og går til omkring anklen. Støvlen har en grov sål og er lavet af skind. Skindet er et yderst slidstærkt materiale og holder derfor længe. Gummisålen er lavet ud fra Receptor teknologien der giver en øget stabilitet og dynamisk support når du går i dem. Investér i dine fødder og din komfort, og få en sko, der holder i mange år fra nu.

Den elegante vinterstøvle

Hvis du er interesseret i en mere elegant stil, og derfor en mere elegant støvle, er der på Lykkesko.dk også mulighed for at finde det. Sitet tilbyder et stort udvalg af både lange og korte støvler; med et skinnende eller et mere mat look. En lang støvle har den fordel at den varmer underbenet, hvilket tit er rart i det kolde klima. En langskaftet støvle giver både et feminint, klassisk og råt look. Støvlen går til lige over knæet og er derfor meget flot til en nederdel eller til et par stramme bukser. Støvlens overmateriale er lavet af blødt kvalitetsskind, og måler 45 cm i længden på støvlen. Ydersålen er i gummi og har en højde på ca. 4 cm, hvilket giver dig en flot og feminin holdning når du går i dem. Se flot ud på arbejdet samtidig med at du får komfort og derfor kan gå i dem i mange timer. De kan også bruges til fest, hvor de er flotte til en kjole eller andet.

Hjemmesiden Lykkesko.dk tilhører en fysisk butik i Silkeborg, hvor også en anden butik befinder sig, nemlig den fysiske butik der har hjemmesiden Toftshop.dk tilknyttet. Denne hjemmeside henvender sig til manden der har god stil. Det er en hjemmeside med massere af mærkevarer og her kan du finde alt fra t-shirts til sko og støvler. Julegaven findes her til din mand eller kæreste, som har god stil og går op i kvalitet og komfort. Tvivl ikke, spring ud i det og bestil!